Termeni si conditii

1. Utilizarea conținutului, precum și orice alte elemente ale Site-ului, este posibilă numai în cadrul funcționalității oferite de Site.

2. Calitatea, siguranța, legalitatea și conformitatea serviciului operatorului de transport cu descrierea acestuia, precum și abilitatea Utilizatorului de a furniza sau de a primi serviciul transportatorului sunt sub controlul Site-ului.

3. Administrația site-ului nu poate controla fiabilitatea informațiilor postate de utilizatori pe acest site. Administrația site-ului nu poartă nicio responsabilitate pentru conținutul anunțurilor afișate pe site, comentariile, recenziile, precum și pentru orice pierderi și pierderi rezultate din utilizarea anunțurilor, comentariilor și feedbackurilor publicate.

4. Utilizând Site-ul, utilizatorul confirmă faptul că este singurul responsabil pentru conținutul anunțurilor sale, comentariilor, recenziilor și, de asemenea, posedă toate drepturile, licențele, permisiunile necesare pentru afișarea informațiilor în anunțul de pe site.

5. Utilizarea site-ului, utilizatorul confirmă faptul că el este conștient de, să evalueze și să suporte toate riscurile asociate cu utilizarea anunțurilor afișate pe site, și sunt de acord ca Site-ul nu este responsabil pentru actele sau omisiunile din partea unui alt utilizator.

6. Site-ul nu este organizatorul sau inițiatorul oricărei tranzacții între utilizatori. Utilizatorul își asumă întreaga responsabilitate pentru acțiunile sale.

7. Utilizatorul nu poate concluziona că oferta de servicii a operatorului de transport este validă și legală pe baza faptului că serviciul este plasat pe Site.

8. Toate disputele și conflictele dintre utilizatori sunt soluționate de aceștia în mod independent fără implicarea site-ului. Dacă un utilizator are o cerere de la ceilalți utilizatori în utilizarea serviciilor Site-ului, Utilizatorul este de acord cu aceste cerințe în mod independent și fără intervenție din partea site-ului, precum și scuti administrarea site-ului împotriva tuturor pretențiilor, răspunderea, despăgubirea pentru daune, pierderi, costuri și cheltuieli.

9. Toate informațiile, inclusiv informațiile personale, transferate de Utilizator pe site, pot fi modificate oricând sau eliminate din baza noastră de date la cererea utilizatorului. Pentru a realiza acest lucru, trebuie să trimită o notificare către Administrația site-ului Administrare site se angajează să depună toate eforturile pentru îndeplinirea corespunzătoare a obligațiilor sale în temeiul prezentelor condiții, inclusiv funcționarea normală a site-ului.

10. Administrația site-ului are dreptul de a schimba sau de a opri activitatea Site-ului în orice moment, cu sau fără notificare către Utilizatori, fără a-și asuma răspunderea pentru astfel de modificări sau terminări.

11. Utilizatorul are dreptul să trimită plângeri cu privire la activitatea site-ului.

12. Utilizatorul are dreptul de a informa Site-ul despre încălcarea drepturilor sale de către un alt Utilizator. În cazul în care reclamațiile utilizatorului sunt valabile, site-ul elimină publicitatea, care încalcă drepturile utilizatorului.

13. Administrarea site-ului nu este responsabil pentru orice eșec sau dificultăți în executarea obligațiilor privind asigurarea accesului la Site din cauza unor circumstanțe neprevăzute, de forță majoră, a căror consecințe nu pot fi evitate sau depășite.